perjantai 16. joulukuuta 2016

Jouluun salainen lähetys

Eilen avasin jouluun sny-pakettia haikein mielin. Nopeasti on syksy mennyt ja käsillä oli paljastuspaketti. Parini on ollut Päivi Rissanen Kotkasta. Iso kiitos sinulle kivoista ja monipuolisista paketeista. Tällä kertaa kävi kämmi kuvaamisen kanssa, otin kuvia ja minä tai lapset onnistuttiin kadottamaan muistikortti ja nopsana ihmisenä paketista nyt puuttuu jotain oleellista...joulusukka, joka lähti samantien omalle parilleni. Tosi kiva idea ja meinasin senkin jo mokata, paketissa kun luki saa avata heti...mietin jo, et raaskinko avata vai säästönjö jouluun. No, se meni jo eteenpäin ilman kuvaa. Muuten paketissa oli joululahja minulle, sen avaan sitten aattoiltana, kunhan työt on tehty ja saunassa käyty. Parini oli valinnut langoiksi novitan joki-lankaa ja ohjeen salomonin solmuilla tehtyyn huiviin. Joskus olen tuota muistaakseni kokeillut, vaan voipihan sitä yrittää uudemman kerran.Toisena lankana oli novitan sointua, sinistä ja valkoista sekä haaste osallistua suomi 100 vuotta keräykseen, jossa neulotaan kaikille emsi vuonna syntyville vauvoille sukat. Täytynee pikkusukkia tehdä pari tai muutama. Molemmat langat on minulle uusia tuttavuuksia, joten kiva päästä niitä testailemaan.

Mukana oli myös herkkutikut, ne ajattelin tänään lasten kanssa jo herkutella, kun vietetään vapaata iltaa kaikki yhdessä. Mukana oli myös virkkuukoukku ja kaunis vaalea, puinen koriste/taulu.



Ihanaa on ollut olla mukana, näistä saa niin paljon virtaa pimeään syksyyn ja muutenkin niin arkiseen aherrukseen. Kiitos parilleni ja tietysti emolle Heidille, että jaksat rinkiä pyörittää!


Anne-Mari

2 kommenttia:

  1. Ihanaa ja rentouttavaa Joulunaikaa sinulle ja perheellesi.
    T. SNYSI Päivi nimimerkki Äippäri

    VastaaPoista
  2. ihana paketti <3

    Kiitos itsellesi osallistumisesta.

    VastaaPoista